ÇITIR ÇITIR LEZZETLERE YOLCULUK
PREMIUM DÜZ KESİM 9 X 9
Bifteğin,
antrikotun yanında
damakları
şenlendiren
bir tat.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM DÜZ KESİM 7 X 7
Tüm
burgerlere
eşlik eden incecik
patates.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Bonfile ve tüm
kırmızı etlerin
lezzetini pekiştiren
patates.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM ELMA DİLİM KESİM
Izgara
ve
panelenmiş
tavuğun çıtır
lezzeti.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE DÜZ KESİM 9 x 9
Her çeşit
Köftenin sunumunu
lezzetle
tamamlayan patates.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE DÜZ KESİM 7 x 7
İster burgerle, ister
falafelle, isterseniz
diğer atıştırmalıklarla,
çıtır mı çıtır,
kıtır mı kıtır…
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Baharatlarla
lezzetlendirin,
bonfile ve antrikotu
şenlendirin.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE ELMA DİLİM
İster yemeklerin
yanında ister tek
başına, lezzeti çıtır,
yemesi kıtır kıtır.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX DÜZ KESİM 9 x 9
Ketçap, mayonez,
hardal ve damak
zevkinize uyan tüm
soslarla keyfinize
keyif katın.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX DÜZ KESİM 7 x 7
Burgerlerle
beraber
incecik bir lezzet.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Baharatlarla
lezzetlendirin,
bonfile ve antrikotu
şenlendirin
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX ELMA DİLİM
İster yemeklerin
yanında
ister tek başına,
lezzeti çıtır,
yemesi kıtır kıtır.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
 
PATABELLO DÜZ KESİM 9 x 9
Patabello 9x9
Köfte ve sandviçler
için ideal,
dengeli kıtırlık.
Patabello 9x9 servis
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
 
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji137/571
Protein2
Yağ4.5
Karbonhidrat22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
 
PATABELLO DÜZ KESİM 7 x 7
Patabello 7x7
Burger menüler için
ince ve ekstra çıtır.
Patabello 7x7 servis
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
 
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji137/571
Protein2
Yağ4.5
Karbonhidrat22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
 
PATABELLO STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Patabello 9x18
Baharatlarla
lezzetlendirin,
bonfile ve antrikotu
şenlendirin.
Patabello 9x18 servis
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
 
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji137/571
Protein2
Yağ4.5
Karbonhidrat22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
 
PATABELLO ELMA DİLİM
Patabello Elma Dilim
Yan lezzet olarak
ya da tek başına,
dışı çıtır içi dolgun.
Patabello Elma Dilim servis
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
 
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji137/571
Protein2
Yağ4.5
Karbonhidrat22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz